Här på sajten kan du läsa mer om trav, spellicenser, spellagar och en hel del annat. Du kan till exempel få reda på mer om hur det går till att äga en travhäst på olika sätt. Du kan också läsa mer om vilket ansvar det krävs av dig som hästägare, oavsett om du väljer att äga hästen själv, eller om du vill bli andelsägare.

Spellagar och trav

Under år 2019 blev en ny spellag aktuell i Sverige och den gäller också för trav och spel på trav.  Det finns en hel del att hålla reda på just angående det här och här på sajten kan du få reda på mer om hur du som spelare påverkas av de nya lagarna. På sajten casino-sverige.nu kan du se alla bolag som har fått licens i sverige.

Stora travlopp

Både i Sverige och i resten av världen finns det en hel del stora travlopp. Här kan du läsa mer om lopp som Prix d’Amerique, Olympiatravet med mera. Du får reda på mer om svenska kuskar som vunnit de stora loppen och en hel del annat som kan vara roligt och intressant att veta.

Oavsett om du är helt ny inom travets värld eller om du spelat länge kan du finna en hel del matnyttigt att läsa om här på sajten. Att spela på trav är relativt enkelt oavsett om man spelar direkt på travbanan eller via internet, men för att ha chans på de lite större pengarna krävs det faktiskt att man lägger ner lite tid på att lära sig mer om sporten, hästarna och spelet i sig.